ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σχετικά με εμάς

CARANDBIKE

Δραστηριοποιούμενοι στο χώρο του αυτοκινήτου περισσότερα από 30 χρόνια, συνεργαζόμαστε με τις πλέον επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού με στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εμπορικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο “όταν τολμάς καινοτομείς” ενώ ο ζήλος και η αγάπη μας για τους συνανθρώπους μας αποτελούν οδηγό για την παραπέρα πορεία της εταιρείας μας. Οι πελάτες που μας προτίμησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και οι συνεργάτες μας, μας κάνουν όλο και πιο θαρραλέους, πιο δυνατούς γιατί μέσω των σχέσεων χωρίς φθορές που έχουμε δημιουργήσει διαχρονικά είμαστε σε θέση να οδηγούμαστε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια στο μέλλον.

Στο κατάστημα μας, που λειτουργεί σε ιδιόκτητες πολυώροφες εγκαταστάσεις επί της Πάρνηθος 64 Αχαρναί, μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ, αναλώσιμα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανών καθώς και ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρικά και μηχανικά εργαλεία επαγγελματικής χρήσης.
Στο σύνολο των υπηρεσιών μας εκτός του λιανικού εμπορίου περιλαμβάνονται οι τροφοδοσίες πρατηρίων υγρών καυσίμων, βιομηχανιών, βιοτεχνιών, συνεργείων αυτοκινήτων, καταστημάτων auto-moto, σκαφών κτλ με λιπαντικά, γνήσια και after market ανταλλακτικά, αξεσουάρ αυτοκινήτων, εργαλείων, χημικών και βιομηχανικών προιόντων, μπαταριών, φίλτρων, μπουζί κτλ.