ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Μπάρες Ποδηλάτου

Μια βάση κοτσαδούρας για μεταφορά 3 ποδηλάτων, κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Φτιαγμένη με ατσάλι υψηλής αντοχής και ενισχυμένα πλαστικά. Διπλώνει και γίνεται επίπεδη για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Ιμάντες 2 σημείων για μεγάλη σταθερότητα. Ιδανική για 3 ποδήλατα με μέγιστο συνολικ..
104.75€
Χωρίς ΦΠΑ:84.48€
ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΜΕ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑΣχεδιασμένη για: 3 ποδήλαταΒάση ποδηλάτου κατάλληλη για κάθε τύπο ποδηλάτου. Είναι διεθνούς τύπου, και μπορεί να τοποθετηθεί στον κοτσαδόρο κάθε οχήματος.Διπλώνει σε επίπεδα για εύκολη αποθήκευση.Εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και δομή..
59.99€
Χωρίς ΦΠΑ:48.38€
Δέστρα για την μεταφορά ποδηλάτου που προσαρμόζεται σε κάθε μπάρα οροφής. Κατάλληλη για όλους τους τύπους και όλα τα μεγέθη ποδηλάτων. Το ποδήλατο συγκρατείται από τον «κορμό» του με ειδική δέστρα και από τις ρόδες του με ιμάντες...
37.99€
Χωρίς ΦΠΑ:30.64€
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα με πορτμπαγκάζ (sedan). Διαθέτει χούφτες στις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί ο σκελετός του ποδηλάτου για επιπλέον ευστάθεια. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Πιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται. Χαλύβδινος σ..
54.99€
Χωρίς ΦΠΑ:44.35€
 Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) χωρίς αεροτομή. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται.Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm και πάχους 1,5mm.Ηλεκτροστατική βαφή μαύρου χρώ..
68.00€
Χωρίς ΦΠΑ:54.84€
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) με αεροτομή.Χωρίς ποδήλατα δίνει την δυνατότητα να κλείσει, μειώνοντας τον όγκο, αφού δεν εξέχουν τα μπράτσα της σχάρας. Επίσης αν δουλέψει από λάθος ο υαλοκαθαριστήρας δεν θα προκληθεί ζημιά. Μπορεί να τοποθετηθεί και ..
79.99€
Χωρίς ΦΠΑ:64.51€
 Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα HATCHBACK (κοφτό πορτμπαγκάζ) με αεροτομή.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται.Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm και πάχους 1,5mm.Ηλεκτροστατική βαφή μαύρου χρώματοςΜέγι..
75.99€
Χωρίς ΦΠΑ:61.28€
Κατάλληλη για αυτοκίνητα τύπου τζιπ. Τοποθετείται επάνω στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου.Η bc-7 τοποθετείται επάνω στην ρεζέρβα του αυτοκινήτου, αφού νωρίτερα αφαιρεθεί από την ρεζέρβα οποιοδήποτε προστατευτικό ή/και κάλυμμα υπάρχει. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η βάση της ρεζέρβας του αυτοκινήτου είναι ..
84.89€
Χωρίς ΦΠΑ:68.46€
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων κατάλληλη για αυτοκίνητα με πορτμπαγκάζ (sedan).ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠιστοποίηση και σηματοδότηση με το ειδικό σήμα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως επιβάλλεται.Χαλύβδινος σωλήνας διαμέτρου 26mm και πάχους 1,5mm.Ηλεκτροστατική βαφή μαύρου χρώματοςΜέγιστο βάρος μεταφοράς ποδηλ..
49.98€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Δέστρα για την μεταφορά ποδηλάτου που προσαρμόζεται σε κάθε μπάρα οροφής. Κατάλληλη για όλους τους τύπους και όλα τα μεγέθη ποδηλάτων. Το ποδήλατο συγκρατείται από τον «κορμό» του με ειδική δέστρα και από τις ρόδες του με ιμάντες...
37.99€
Χωρίς ΦΠΑ:30.64€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)