ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αντιτριβικά & Ενισχυτικά

To Motorkote All Seal Stop Leak σταματάει τις διαρροές σε κινητήρες , κιβώτια ταχυτήτων και συστήματα τιμονιού Παρέχει ειδικά πρόσθετα που βοηθούν τις φλάντζες να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση όταν αυτές έχουν ξεραθεί και "μαζέψει".Δεν περιέχει στεγανοποιητικά που θα μπορούσαν να φράξουν ή ..
14.30€
Χωρίς ΦΠΑ:11.53€
Το MotorKote Anti-Gel and Conditioner είναι σχεδιασμένο για να αποτρέπει το καύσιμο από το πάγωμα και κέρωμα σε ψυχρές θερμοκρασίες και στο να παρέχει ένα τέλειο συμπλήρωμα καυσίμων χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (ULSD). Είναι συμπυκνωμένο. Επαναφέρει την χαμένη λίπανση. Αφαιρεί το ΝΕΡΟ από τα καύσ..
34.90€
Χωρίς ΦΠΑ:28.15€
To Motorkote Diesel Cetane Boost είναι ενισχυτικό πετρελαίου, αυξάνει τα κετάνια.Βελτιώνει την ποιότητα του καυσίμου σε όλους τους πετρελαιοκινητήρες.Κατάλληλο για όλους τους τύπους πετρελαιοκινητήρων.Για οχήματα diesel, ταξί, καυστήρες πετρελαίου, τρακτέρ, DPF , σκάφη κλπ..Για μέγιστη από..
34.90€
Χωρίς ΦΠΑ:28.15€
Πρόσθετο DIESEL DPF για την προστασία και επέκταση ζωής των φίλτρων μικροσωματιδίων. 30 ML / ΑΝΑ 40 ΛΙΤΡΕ ΚΑΥΣΙΜΟΥ DIESEL..
17.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.11€
Βελτιωτικό , καθαριστικό καυσίμου. Ιδανικό για βενζίνη και πετρέλαιο.Απομακρύνει ιζήματα, βακτήρια και μύκητες. Αυξάνει την απόδοση του καυσίμου και καθαρίζει όλο το σύστημα τροφοδοσίας. 60 ml ανά 40 lt καυσίμου σε κάθε 3η ή 4η πλήρωση καυσίμου...
14.70€
Χωρίς ΦΠΑ:11.85€
Υπερλιπαντικό-Αντιτριβικό της MOTORKOTE ειδικό για μοτοσυκλέτες. To MOTORKOTE MOTORBIKE είναι ειδικά σχεδιασμένο υπερλιπαντικό-αντιτριβικό για μοτοσυκλέτες απόλυτα ασφαλές για υγρό συμπλέκτη. Δημιουργεί μια υπερλιπαντική επικάλυψη στα μέταλλα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των τριβών, της υπερθέ..
15.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.82€
Αυξάνει δραματικά τα οκτάνια έως 30 μονάδες( 3 ΟΚΤΑΝΙΑ ).ενώ καθαρίζει τούς θαλάμους καύσεως και το σύστημα παροχής καυσίμου. Μειώνει τούς μεταλλικούς ήχους, τα «κτυπήματα» και τον «δισταγμό" κατά την επιτάχυνση. Αποκαθιστά την κορυφαία απόδοση τού κινητήρα. 1 συσκευασία για 60 λίτρα καυσίμου....
17.49€
Χωρίς ΦΠΑ:14.10€
To Motorkote Oil Stabilizer HeavyDuty είναι ένα πρόσθετο λαδιού σχεδιασμένο να σταματά το κάψιμο του λαδιού και τις εκπομπές καπνού που οφείλονται στα καμμένα λάδια.Σταματάει το κάψιμο λαδιού και τις εκπομπές καπνούΣτεγανοποιεί τα ανοίγματα στα φθαρμένα μέρη του κινητήρ..
17.99€
Χωρίς ΦΠΑ:14.51€
Motorkote Treatment 16oz Πρόσθετο Υδραυλικού Τιμονιού 473ml
Νέο
Το MotorKote Universal Power Steering Treatment είναι ένα πλήρες συνθετικό ειδικά διαμορφωμένο υγρό για την εξάλειψη κάθε ανησυχίας σχετικά με ζητήματα συμβατότητας του υπάρχοντος υγρού υδραυλικού τιμονιού σας. Χρήση σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες / ανταλλαγές υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης που απαιτού..
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.90€
Αναμιγνύεται με το καύσιμο παρέχοντας προστασία στον κινητήρα από την υγρασία που δημιουργείταιή το νερό που μπορεί να περιέχεται εξουδετερώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις.Το Motorkote Upper Cylinder Lubricant δρα σαν ομογενοποιητής και ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες του καυσίμου κακή..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
To MOTORKOTE είναι υπερλιπαντικό-αντιτριβικό. Δημιουργεί μια υπερλιπαντική επικάλυψη στα μέταλλα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των τριβών, της υπερθέρμανσης και της φθοράς του κινητήρα. Η ιπποδύναμη αυξάνεται κατα 10% στον πρώτο μήνα χρήσης, οικονομία στα καύσιμα από 5% έως 15% και αξιοσημείωτη..
28.90€
Χωρίς ΦΠΑ:23.31€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)