ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

FLAMINGO

Μια “βόμβα” καθαριότητας! Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Μπορεί αποτελεσματικά να αφαιρέσει το μούχλα, τα βακτήρια και τον καπνό. Κατάλληλο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, τον κλιματισμό του αυτοκινήτου και για χρήση στο σπίτι! Μίας Χρήσης.Είναι:• Αντιβακτηρι..
3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:3.15€
Μια “βόμβα” καθαριότητας! Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Μπορεί αποτελεσματικά να αφαιρέσει το μούχλα, τα βακτήρια και τον καπνό. Κατάλληλο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, τον κλιματισμό του αυτοκινήτου και για χρήση στο σπίτι! Μίας Χρήσης.Είναι:• Αντιβακτηρι..
3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:3.15€
Υγρό καθαρισμού εσωτερικού χώρου οχήματος. Εξυπηρετεί να βελτιώσει τη γυαλιστερή επιφάνεια και να αφαιρέσει τη βρωμιά. Το μοναδικό άρωμα σας προσφέρει φυσική άνεση. Επίσης κατάλληλο για οικιακές συσκευές, έπιπλα και πλαστικά προϊόντα...
3.99€
Χωρίς ΦΠΑ:3.22€
Περιέχεται το πιο προηγμένο πρόσθετο λαδιού κινητήρα, ανθεκτικό λιπαντικό και αντιδιαβρωτικό. Βελτιώνει τον συντελεστή ιξώδους λιπαντικού, αποτρέπει αποτελεσματικά την τριβή μεταξύ των μετάλλων, μειώνει τη μηχανική φθορά και να βοηθά στην προστασία του κινητήρα. Ελαττώνει την υπερβολική κατανάλωση λ..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Εύκολη εφαρμογή σε ολόκληρο το όχημα σε μόλις 5 λεπτά. Προσφέρει μια επίστρωση η οποία προστατεύει από τη γήρανση του χρώματος, τους λεκέδες, την όξινη βροχή, την υγρασία, τη θερμότητα και από μικρές γρατζουνιές, καθώς και ενισχύει τη λάμψη της βαφής του αυτοκίνητου...
7.30€
Χωρίς ΦΠΑ:5.89€
Με την ειδική του φόρμουλα, ο αιθέρας εκκίνησης Flamingο βοηθάει στην γρήγορη και σταθερή εκκίνηση του κινητήρα χωρίς ανάγκη προθέρμανσης κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (κάτω από -40?C και υγρασία).Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνονται η εύκολη χρήση του, η γρήγορη εκκίνηση, ακίνδυνο..
3.99€
Χωρίς ΦΠΑ:3.22€
Βοηθά στην απομάκρυνση των λεπτών γρατζουνιών, των περιστροφών και της ομίχλης από όλα τα αυτόματα χρώματα. Αφαιρεί επίσης μικρούς λεκέδες χρωμάτων και λεκέδες νερού γρήγορα και εύκολα. Επαναφέρετε το χρώμα της βαφής, κάνοντας τη βαφή να μοιάζει με νέα. Η συνήθης χρήση θα κάνει το χρώμα του αυτοκινή..
3.98€
Χωρίς ΦΠΑ:3.21€
Το Αντισκωριακό & προστασία ψυγείου Flamingo προστατεύει τα μέρη του συστήματος ψύξης από άλατα, σκουριά και διάβρωση. Κρατάει το σύστημα ψύξης καθαρό, και μειώνει το θόρυβο της αντλίας νερού. Αποφύγετε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του κινητήρα και της βράσης του νερού. Μπορεί να αναμιγνύεται μ..
3.30€
Χωρίς ΦΠΑ:2.66€
Το αντισκωριακό & λιπαντικό Flamingo περιέχει ειδικά συστατικά σιλικόνης, οπού με την εφαρμογή του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στη μεταλλική επιφάνεια εμποδίζοντας την επαφή της με την υγρασία και τον αέρα, αποφεύγοντας έτσι την οξείδωση. Εφαρμόζεται ευρέως στην προστασία εξαρτημάτων ακριβ..
2.74€
Χωρίς ΦΠΑ:2.21€
Στιγμιαία φροντίδα ελαστικών! Απλά ψεκάστε τον αφρό καθαρισμού και δείτε το αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά, χωρίς σκούπισμα και χωρίς λεκέδες. Ο εύκολος τρόπος καθαρισμού, λάμψης και προστασίας των ελαστικών σας. Διαλύει τη βρωμιά, αποκαθιστά τη στιλπνότητα και αφήνει πλούσιο σατινέ φινίρισμα. Διεισδύει κ..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Ο αφρός καθαρισμου πολλαπλών χρήσεων Flamingo είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων ταπετσαριών και βινυλίου, μοκετών και δερμάτινων επιφανειών. Ιδανικό για τον καθαρισμό οποιασδήποτε βαμμένης επιφάνειας. Η βαθιά δράση του αφρού καθαρισμού απομακρύνει τη βρωμιά ..
3.79€
Χωρίς ΦΠΑ:3.06€
Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα Γιασεμί που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακέ..
3.09€
Χωρίς ΦΠΑ:2.49€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)